Sociaal fonds voor de levensmiddelenbedrijven met talijke bijhuizen

Home


 

29/04/2021 - Kinderopvang - update procedure en documenten.

Bericht aan de werkgevers: Om u in te loggen op de kinderopvang webpage, klik hier


Door een computerstoring konden e-mails die tussen 8 maart om 21 uur en 10 maart om 6 uur werden verstuurd, niet worden ontvangen. Gelieve deze e-mails opnieuw te verzenden. 


Wij ontvangen deze dagen zeer veel brieven en telefoontjes. Wij doen ons best om uw dossier zo snel mogelijk te behandelen.  Als uw e-mail betrekking heeft op :

  • een dossier voor tijdskrediet of definitieve arbeidsongeschiktheid , krijgt u begin volgend maand een e-mail of brief als het dossier volledig is. Als het onvolledig is, ontvangt u een e-mail wanneer het dossier verwerkt is.   

  • kinderopvang: u ontvangt een e-mail wanneer uw dossier verwerkt is. De aanvragen die in 2020 rechtstreeks bij het Sociaal Fonds zijn ingediend, momenteel verwerkt. Dossiers die voor 2019 (en eerder) in 2021 worden ingediend, worden in het 2e kwartaal van 2021 verwerkt. De kinderopvangdossiers van 2020 kunnen vanaf mei bij de werkgevers worden ingediend, wanneer u over de fiscale fiche van het kinderdagverblijf beschikt. 

Wij vragen u vriendelijk om uw telefoontjes of e-mails niet te verveelvoudigen, zodat wij efficiënter kunnen werken. 


Om de enquête tijdskrediet te beantwoorden, klik HIER


Mevrouw Marina Vanden Bosch verlaat het Sociale Fonds na jaren trouwe dienst om van haar wel verdiende pensioen te genieten.
U kan de contactgegevens van de persoon die haar dossiers heeft overgenomen terugvinden op de pagina van de premie.


Covid-19 - In deze tijd van crisis blijven we dossiers op afstand verwerken.  Om de communicatie te vergemakkelijken en de toegang tot de documenten te versnellen, vragen wij u om uw e-mailadres door te geven en om zoveel mogelijk via e-mail te communiceren.